Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا- يحيايي بر توجه متوازن بر ساحت هاي 6 گانه تربيتي در سند تحول بنيادين تاکيد کرد.
به گزارش خبرگزاري آريا ، مهرداد يحيايي مدير آموزش و پرورش شهرستان آبيک در نشستي خبري با خبرنگاران اين شهرستان با بيان اينکه 14461 دانش آموز در 138 مدرسه و 601 کلاس و حدود 1100 معلم مشغول به تحصيل مي‌شوند، اظهار داشت: برنامه‌هاي آموزش و پرورش با سه رويکرد اجراي متوازن سند تحول بنيادين، ارتقاي کيفيت و جايگاه مدارس به عنوان کانون اصلي تعليم و تربيت و نهادينه کردن جهت گيري‌هاي فرهنگي و تربيتي در تدوين و اجراي برنامه‌ها با تاکيد بر توجه متوازن بر ساحت هاي 6 گانه تربيتي در سند تحول بنيادين اجرا مي‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



يحيايي با تاکيد بر اينکه پيش نياز تحول در آموزش و پرورش، تغيير نگرش‌ها نسبت به اين نهاد فرهنگي است ، اضافه کرد: کيفيت‌بخشي به برنامه‌هاي آموزشي و پرورشي، ارتقاي عدالت آموزشي، سامان‌دهي و بهسازي نيروي انساني و ايجاد فضاي بانشاط در مدرسه و فضاسازي مدارس متناسب با دفاع مقدس ، اقامه نماز جماعت در مدارس و برنامه‌ريزي براي برگزاري ختم قرآن کريم در مدارس را از اهداف کلي امسال آموزش و پرورش طي سال تحصيلي 97-96 برشمرد.

مدير آموزش و پرورش شهرستان آبيک ادامه داد همچنين از تحويل مدرسه 12 کلاسه روزانه شهر خاکعلي از سوي اداره کل نوسازي و تجهيز مدارس استان قزوين به اداره آموزش و پرورش شهرستان آبيک در اواخر مهر ماه خبر داد و خاطرنشان کرد: خوابگاه اين مدرسه آماده نشده و احتمالا در نيمه آبان ماه ، فضاي ساختماني مدرسه تحويل گرفته مي‌شود.

وي گفت: طي نامه‌اي به اداره کل نوسازي و تجهيز مدارس استان قزوين تمام اسناد و مدارک مربوط به زمين 6 هزار متر واگذار شده آستان قدس رضوي در شهرک فردوس شهر آبيک ارسال شده و از اعتبارات استاني مدرسه 12 کلاسه در اين شهرک احداث مي‌شود.

يحيايي تصريح کرد: مدرسه 12 کلاسه شهرک بعثت آبيک پشت اداره منابع طبيعي و آبخيزداري شهرستان آبيک در زميني به مساحت سه هزار و 200 مترمربع با تامين اعتبارات استاني از سوي اداره کل نوسازي و تجهيز مدارس استان قزوين احداث مي‌شود.

مدير آموزش و پرورش شهرستان آبيک با اشاره به جا به جايي حدود 20 مدير مدرسه مقطع دوره ابتدايي و دوره اول متوسطه براي سال تحصيلي جديد از 138 مدرسه ادامه داد: در کميته برنامه‌ريزي منطقه آموزش و پرورش استان قزوين پيشنهاد شد حدود 20 درصد مديران جا به جا شوند که به طور غيررسمي به مديران مدارس موضوع جا به جايي مطرح شده بود. درست است که دانش‌آموزان و معلمان از تغيير مديران مدارس اطلاع نداشتند و اين موضوع را قبول مي‌کنيم اما بايد گفت که اين تغييرات در راستاي ارتقاي کيفيت‌بخشي در حوزه آموزشي و پرورشي بوده و هيچ مديري عزل نشده است.

اين مسئول افزود: 15 دانش‌آموز دختر شهرستان آبيک که علاقمند به رشته علوم تجربي بودند و سال گذشته در مدرسه غيردولتي ثبت‌نام کرده‌ بودند، امسال با اضافه کردن يک کلاس به مدرسه حضرت مريم (س) شهر آبيک اين دانش‌آموزان به تحصيل مي‌پردازند.

به گفته وي امسال تعميرات اساسي 12 مدرسه و طبقه نخست اداره آموزش و پرورش شهرستان آبيک صورت گرفته و با توجه به جانمايي براي آسانسور اين اداره، هفته آينده آسانسور توسط اداره کل نوسازي و تجهيز مدارس استان قزوين نصب مي‌شود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۳۴۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در حکمرانی فضای مجازی دچار ضعف هستیم

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی با بیان اینکه با زبان هنر و در فضای مجازی باید فرهنگ دفاع مقدس نشر و منتشر شود، اظهار کرد: در حکمرانی فضای مجازی امروز دچار ضعف هستیم و باید به تقویت این حوزه بپردازیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، سردار جلیل وحیدی، امروز _چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت_ در جلسه هم‌اندیشی فعالان مجازی استان آذربایجان‌غربی با موضوع ششمین دوره جشنواره ملی فعالان دفاع مقدس و مقاومت اظهار کرد: از نظرات و پیشنهادات در راستای برگزاری هرچه بهتر این جشنواره استقبال و همچنین از فعالان برتر حوزه مجازی در سطح استان تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری اختتامیه این مسابقه در تیر سال‌جاری و با تبیین نقش آذربایجان‌غربی در دفاع مقدس و با توجه به در پیش رو بودن سالروز آزادسازی خرمشهر افزود: استان آذربایجان‌غربی در عملیات آزادسازی خرمشهر نقش بسیار مهمی داشت و پیش‌قراول در این امر بود و برای آزادسازی خرمشهر ۱۰۹ شهید و ۸۰ نفر جانباز تقدیم کشور و انقلاب شد و بیش از ۶۰۰ نفر از رزمندگان آذربایجان‌غربی در آزادسازی خرمشهر حضور داشتند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی گفت: عملیات بیت‌المقدس نطفه عطفی در تاریخ دفاع مقدس از نظر اهمیت، بعد و دستاورد بود.

وحیدی ادامه داد: رزمندگان هیچ‌گاه به راحتی خرمشهر را آزادسازی نکردند، بلکه در طول مسیر ۱۱۰ کیلومتری با چندین موانع روبه‌رو شدند و همه این‌ها را پشت سر گذاشتند و در این عملیات ۱۹ هزار اسیر از رژیم بعث عراق گرفته شد.

وی با یادآوری سرنگون کردن ۳۰ فروند جنگنده دشمن در این عملیات و به غنیمت گرفتن یک بالگرد تصریح کرد: آذربایجان‌غربی کارنامه درخشانی در دفاع مقدس دارد اما در فضای مجازی و نشر ارزش‌های دفاع مقدس دچار عقب‌ماندگی هستیم.

وحیدی عنوان کرد: ابعاد مختلف دفاع مقدس باید برای عموم جامعه تشریح و تبیین شود و ابعاد سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، معنوی، دینی و دپیلماسی از جمله این ابعاد هستند که تبیین این موارد موجب حل بسیاری از مشکلات موجود می‌شود و باعث رفع شبهات خواهد شد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی با اشاره به ضرورت توجه به وصیت‌نامه‌های شهدای دفاع مقدس گفت: شهدا در وصیت‌نامه‌هایشان در سه موضوع مشترک بودند که خانواده‌هایشان را به رعایت عفاف و حجاب تأکید، حراست و پاسداری از ولایت و صاحب شدن از انقلاب را یادآوری کرده‌اند.

وحیدی افزود: هم اکنون این سه محور موضوع هجمه به کشورمان شده است و نتوانسته‌ایم در این حوزه‌ها با در نظر گرفتن وصیت‌نامه شهدا تبیین مناسب در افکار عمومی داشته باشیم.

وی تصریح کرد: در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ اغلب حاضران در سنینی بودند که هیچ اطلاعی از دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت نداشتند و این یک ضعف بزرگ برای ما بود که نتوانسته بودیم، زحماتی که برای این کشور و انقلاب کشیده شده را برای نسل جوان تبیین کنیم.

وحیدی با بیان اینکه با زبان هنر و در فضای مجازی باید فرهنگ دفاع مقدس نشر و منتشر شود، اظهار کرد: در حکمرانی فضای مجازی امروز دچار ضعف هستیم و باید به تقویت این حوزه بپردازیم و از سویی در تراز شناسنامه دفاع مقدس آذربایجان‌غربی نتوانسته‌ایم کار کنیم.

وی با بیان شرایط استان در دوران دفاع مقدس و اینکه آذربایجان‌غربی در سه جبهه داخلی و خارجی درگیر جنگ بود، خاطرنشان کرد: سه هزار کیلومتر از جاده‌های استان یا در دست ضدانقلاب بود یا مین‌گذاری می‌کردند و از امنیت کافی برخوردار نبود.

وحیدی با یادآوری ناامنی شهرها و ایثاگری‌هایی که برای برقراری امنیت پایدار انجام شده، ادامه داد: سه روز پس از پیروزی انقلاب اسلامی، پادگان مهاباد به دست احزاب ضدانقلاب سقوط کرد و پس از این امر چه بلاهایی که بر سر استان ما نیامد و سال‌ها استان محل جولان اشرار دمکرات و کومله شد.

وی تأکید کرد: دفاع مقدس هنوز هم در این استان ادامه دارد و هنوز هم ما در مقابله با نیروهای ضدانقلاب فعال هستیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس آذربایجان‌غربی گفت: در سایه خون شهدا امروز یکی از امن‌ترین استان‌های کشور آذربایجان‌غربی است و حتی در صفر مرزی کشور نیز کوچک‌ترین ناامنی را شاهد نیستیم و این از اقتدار نظام جمهوری اسلامی بوده و ضدانقلاب در برابر اقتدار نظام منفعل و مضمحل شده است و بیانات اخیر رئیس اقلیم کردستان و مواضع دولت عراق امیدوارکننده برای رفع کامل ناامنی از مرزهای استان و کشور است.

کد خبر 751668

دیگر خبرها

  • تحویل حدود ۱۲ هزار کلاس درس به دانش‌آموزان در مهر ۱۴۰۳
  • ۹ معلم مدارس غیردولتی استان سمنان تقدیر شدند
  • ساخت ۴۳ مدرسه با حدود ۲۰۰ کلاس درس در استان مازندران
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • ایجاد اشتغال پایدار در گرو فراگیری آموزش های مهارتی است
  • تجلیل از ۴۰ خیرمدرسه ساز در چهارمحال و بختیاری
  • آموزش راویان دفاع مقدس در استان مرکزی
  • در حکمرانی فضای مجازی دچار ضعف هستیم
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود